Facade og Belægningsrens

Vi er et veletableret selskab med mange års erfaring fra branchen som fundament, vi har stabile prøvede kræfter på alle pladser i organisationen og vi har en begrænset personale udskiftning, vi prøver tidens bedste udstyr til opgaven, det sikrer dig kvalitet og sikkerhed når du vælger os som leverandør til din næste algeopgave.

En flot facade giver det rigtige førstehåndsindtryk

En flot og ren facade eller belægning føles indbydende, varm og gæstfri, og giver det rigtige førstehåndsindtryk. Hos Ready2Clean syntes vi at alle, både private samt erhvervsdrivende, har lov til at få en smuk facade uden kæmpe omkostninger.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og måske markedets flinkeste medarbejdere, der bruger miljøvenlige produkter og løbende uddanner sig i nye metoder og teknikker.

Facaderens er en garanti for bygningens udseende, og derfor anbefaler vi et abonnement på facaderens for at din bygning altid fremstår præsentabelt.

Effektiv facade og belægningsrens

Lad os fjerne snavs og skidt der har samlet sig på facaden gennem årene, vi gør det effektivt og hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores ekspertise kan ofte få en slidt og beskidt facade til at se spritny ud igen ved hjælp af vores facaderens, og det kan mærkes på både ejendomsvurderingen hos de private, og gladere kunder til erhvervslivet der får et ordentligt førstehåndsindtryk.

På arbejdspladser kan det være et større besvær at skulle organisere facaderens eller udvendige belægninger. Der kommer hurtigt en række udfordringer som skal løses, såsom at sørge for sikker adgang og afdækning mens rengøringen står på.

Det kan også dreje sig om indkøb af de rigtige rengøringsmidler, eller overholdelse af arbejdstilsynets krav. Vi har mange års erfaring, og tager selvfølgelig hånd om alle disse punkter. Det sikrer at både private- og erhvervskunder trygt kan fokusere på deres interesser, mens vi fokuserer på vores ekspertise.