Fliserens

Vi er et veletableret selskab med mange års erfaring fra branchen som fundament, vi har stabile prøvede kræfter på alle pladser i organisationen og vi har en begrænset personale udskiftning, vi prøver tidens bedste udstyr til opgaven, det sikrer dig kvalitet og sikkerhed når du vælger os som leverandør til din næste algeopgave.

EFFEKTIV FLISERENS AF READY2CLEAN

Vores medarbejdere uddanner sig også løbende til mere effektivt og sikkert at foretage professionel fliserens, gang på gang.

I erhvervslivet kan det gode indtryk som et nyvasket og rent indgangsparti giver, gøre en stor forskel i helhedsindtrykket af jeres virksomhed. I det private parcelhus opnår man længere holdbarhed på fliserne, og man kan i visse tilfælde opleve at øge ejendomsvurderingen og lokke flere købere til hvis huset er til salg.

Alt afhængigt af hvilken type fliser, og hvilken type snavs eller alge det drejer sig om kan vi tilbyde en løsning der både effektivt og smertefrit kan omdanne de gamle kedelige fliser, til nogle der står super fint. Kontakt os i dag for at høre nærmere om hvad vi tilbyder!

Lad os algerense dine fliser

Den algerens du får hos Ready2Clean virker i det øjeblik den kommer på belægningen, men der kan gå lidt tid før man kan se det fulde resultat da det er regn og vind der er med til at fjerne de døde alger fra overfladen.

Har man fliser foran virksomheden, i indkørslen eller baghaven er chancen stor for at alger, mos og andet småt grønt gror i bedste velgående, uanset hvor ofte man luger. Her hos Ready2Clean forstår vi os på hvordan man bedst muligt renser fliserne, så de står smukke og rene igen.

Og så har vi også et par teknikker til at forebygge vækst og ophobning af snavs og skidt. Vi bruger altid det rette udstyr til enhver opgave, og har adgang til et mindre arsenal af forskellige maskiner og rensemidler der passer netop jeres projekt.