Tagrens

Vi er et veletableret selskab med mange års erfaring fra branchen som fundament, vi har stabile prøvede kræfter på alle pladser i organisationen og vi har en begrænset personale udskiftning, vi prøver tidens bedste udstyr til opgaven, det sikrer dig kvalitet og sikkerhed når du vælger os som leverandør til din næste algeopgave.

Forlæng levetiden af dit tag

Det kan forlænge tagets levetid at få en ordentlig rensning fra tid til anden, det kommer til at se smukt ud igen, og så koster det ikke en formue. Tagrens kan også hjælpe på ejendomsvurderingen ved hussalg.

Når vi står på pladsen og foretager rensningen, kan vi også give gode råd om vedligehold, ligesom vi kan identificere potentielle problemer. For at høre nærmere om præcis hvad vi kan tilbyde, om det skal være en enkelt rensning eller i leder efter et abonnement, så kontakt os på mail, telefon eller her på hjemmesiden.

Tagrens med mange års erfaring

De fleste bygninger i Danmark bliver hvert år udsat for fugt og vand samt vind og vejr. Udover det snavs der er i luften og syre i regnen der slider på taget, oplever de fleste husejere gennem tiden at der gror alger, mos eller andet levende på taget. Hos Ready2Clean tilbyder vi tagrens med mange års erfaring samt professionelle medarbejdere der løbende uddannes i de sidste nye metoder og produkter.

Vi tilbyder nogle af Danmarks flinkeste mennesker, der med moderne maskiner og miljøvenlige rensemidler kan rengøre de fleste tage. Uanset om der er tale om privat eller erhverv, kører vi gerne ud med vores specialiserede udstyr som ikke skader miljøet, men stadig effektivt kan sørge for at hustaget bliver skinnende rent. I flere tilfælde kan der benyttes rensemidler der aktivt forebygger mod ny algevækst, eller imprægneringer der eksempelvis afviser skidt og snavs. Kontakt os for at høre nærmere.